Pepe e gelos pe Tudy, iar Oana il joaca pe degete cu sarcina, crede Varciu

Latino-loverul Pepe da dovada din ce in ce mai des ca e gelos foc pe idila dintre Oana Zavoranu, inca sotia sa, si Tudor Popescu, zis si Tudy, angajatul de la Bruxelles care isi pune pe internet poze in fundul gol, dar mai tanar decat cantaretul de la Bucuresti. Altfel nu se explica de ce ii face atatea sicane Zavorancei.

Gelos, mai ales cand a auzit in direct la Cancan TV ca Oana e insarcinata cu Tudy, Pepe a intrat in direct prin telefon la Happy Hour si a marturisit ca dupa cum a promis a depus plangere impotriva Oanei Zavoranu deoarece cand s-a mutat din fostul camin conjugal i-ar fi furat lucruri din casa. "Incepe ancheta si se strange lantul in jurul hotilor. Am depus plangere impotriva Oanei Zavoranu si a complicilor", a spus Pepe la inceputul interventiei sale telefonice.
"Toti, incepand cu proprietarii masinilor cu ajutorul carora s-au mutat lucrurile de la mine din casa vor fi chemati la Politie sa dea cu subsemnatul". Pepe este foarte suparat deoarece, spune el, la Snagov se joaca fotbal cu pantofii lui."Am deschis mai multe procese impotriva Oanei si de data asta o sa o dau si pe Marioara in judecata pentru ca ma face din homosexual si am sa-i cer probe", a mai adaugat Pepe.

Dar se pare ca si Oana Zavoranu vrea sa-i faca-n ciuda. Fireste ca n-o crede nimeni ca e insarcinata cu Tudy. "Asta e doar vrajeala, asa, ca sa-l oftice pe Pepe, care n-a putut s-o lase gravida in 7 ani, iar Oana i-o da acu' tare de tot, mai ales ca a dat-o in judecata si a reclamat-o la politie. Eu cred ca ei inca se mai iubesc, de fapt si asa inteleg ei acum sa se certe ca niste copii... Fac pariu ca Pepe o sa-si retraga si plangerea, iar Oana o sa recunoasca ea singura ca nu-i insarcinata", si-a dat cu parerea si Liviu Varciu, care mai crede ca ideea cu sarcina ii apartine Anei Maria Prodan, impresara lui Zavo.

Niciun comentariu: