Noul BMW Seria 6 Coupé va fi lansat în România în toamnă













A treia generaţie a automobilului BMW Seria 6 Coupé este programată să îşi facă debutul în România în toamna acestui an, a anunţat joi BMW România.

La debutul pe piaţă vor fi oferite două variante de motorizare, ambele benzină TwinPower Turbo: BMW 650i Coupé cu motor cu opt cilindri (300 kW/407 CP), BMW 640i Coupé cu propulsor cu şase cilindri dispuşi în linie (235 kW/320 CP).

Ambele variante de motorizare sunt combinate în echiparea standard cu o transmisie automată Sport cu opt trepte - soluţie tehnologică care oferă cu adevărat mai mult confort şi economie, dar şi o dinamică remarcabilă printr-un design optimizat al componentelor cutiei de viteze. Strategia BMW EfficientDynamics, care include în premieră pentru un astfel de automobil funcţia Auto Start-Stop şi modul ECO PRO (la BMW 640i Coupé), este fără echivalent în segment. Eficienţa optimizată vine însă şi cu o creştere semnificativă a puterii faţă de modelul anterior.
Noul BMW Seria 6 Coupe este primul automobil din segment cu faruri LED adaptive pentru fază scurtă şi lungă - inclusiv funcţie de iluminare în viraje - proiectoare de ceaţă şi stopuri cu tehnologie LED.
Sistemul de control BMW iDrive este oferit în echiparea standard şi este oferit alături de un display de tip flat screen. Gama largă de echipamente opţionale BMW ConnectedDrive include şi cea mai nouă generaţie BMW Head-Up Display (cu grafică full color de înaltă definiţie), sistem de 3 camere pentru mersul înapoi Surround View, BMW Night Vision şi Parking Assistant (sistem pentru parcarea lateral automată). Conectarea la internet pentru funcţii precum Web Radio sau căutare pe Google Maps este disponibilă prin conectarea unui telefon mobil.
sursa: Agerpres

Niciun comentariu: