Monica Columbeanu a fost cumparata de Iri pentru a-i face plozi. Matei Miko este acuzat ca ar fi pedofil

Scandalul divortului mileniului 3 se incinge din ce in mai mult. Un fel de tata al Monicai face dezvaluri total incendiare si abosolut explozive. Iata despre ce e vorba. Nici mai mult, nici mai putin Mona a fost traficata, sechestrata si folosita ca o vaca la monta. Se pare ca Iri s-a folosit de moldoveanca din Bacau doar pentru a-i scoate un plod. Mai mult, semitatal Monei acuza ca pe post de proxenet intermediar si traficat de carne vie era Matei Miko, prieten vechi cu Irinel Columbeanu.

Dinu Damaschin, cel care s-a autointitulat tatal Monicai Columbeanu, a decis ca e momentul sa intre in scena si sa-si apere fetita de Irinel Columbeanu, care a facut-o sa sufere. Damaschin a venit tocmai de la Bacau pentru a aduce acuzatii grave omului de afaceri si nasului sau, Matei Miko, pe care ii invinuieste ca ar fi sechestrat-o respectiv "traficat-o".


"Moni a fost traficata de Matei Miko si de sotia lui! De ce? Pentru ca parintii lui Irinel voiau un mostenitor. Penal, Irinel si Matei Miko nu vor scapa. O sa ma ocup personal de aceste agentii care fac trafic de persoane", a urlat Damaschin in fata portilor vilei de la Izvorani, intrucat nu a fost lasat sa intre.

Acesta a mai povestit ca fiica sa este disperata ca isi va pierde copilul. Vorbind ca un om informat strict din presa tabloida, si cu putin cam mult elan eroic, Dinu Damaschin a facut in zadar circ, deoarece nu a fost primit de familia Columbeanu.

"Am vorbit cu Monica, e disperata. Si-a dat seama ce greseli a facut. Dar nu va ramane asa cum vrea Escobar de Izvorani."

"Dupa ce au sechestrat- o, au vandut-o si au terorizat-o, acum ma ameninta si pe mine cu moartea. Pedofililor! Rusine! Si tu, Ion Columbeanu, ii dadeai somnifere fetitei mele?!", au continuat acuzatiile lui Damaschin.

Contactat telefonic, omul de afaceri Matei Miko a respins acuzatiile aduse de Dinu Damaschin: "Acuzatiile sunt categoric false!"
Irinel si Monica s-au casatorit in iulie 2006, cu toate ca, inainte de nunta, milionarul aflase din presa ca viitoarea lui sotie ar fi fost dama de consumatie in orasul ei natal, Bacau. In ciuda varstei foarte fragede, Monica s-ar fi aflat "in slujba" lui Ovidiu Hasan, un interlop vestit in Moldova, toata povestea fiind demascata de Dinu Damaschin, un barbat care s-a recomandat a fi chiar tatal natural al Monicai. Cu toate acestea, nunta nu a fost anulata, asa cum era de asteptat.
sursa: agentia.org

Niciun comentariu: