Site-ul de upload "megaupload.com" a fost inchis de FBI

Site-ul de upload "megaupload.com" a fost inchis de FBI
Daca vrei sa nu iti inchida site-ul cei de la FBI, Politia Internetului ar fi bine sa nu incarci pe site fisiere sub copyright.
Credeti cu nu sunteti monitorizati 24 din 24, ca nu sta nimeni sa va urmareasca pe voi, gandul acesta este total gresit, totul este monitorizat, pe domenile .ro este mult mai usor sa fi prins, existand datele dvs. la firma de unde ati cumparat domeniul sau la rotld.
Cei de la megaupload nu au respectat conditile si sau trezit cu un banner in loc de site, si nu este un banner oricare, este unul de la FBI ANTY PIRACY.
Deci aveti grija ce materiale puneti pe site sau pe blog ca aveti sanse sa fiti la rand sa vi se inchida site-ul daca nu sunteti cuminti si in locul site-ului sa va alegeti cu un banner de la FBI.

Despre sigla FBI pe scurt.
Fiecare simbol şi culoare în sigiliu FBI-ul are o semnificaţie specială. Domeniul dominant de albastru sigiliu şi solzi pe scutul reprezintă justiţia. Cercul nesfârşită de 13 stele denotă unitatea de scop, cum este exemplificat prin cele 13 state originale. Frunze de laur are, deoarece începutul civilizaţiei, simbolizate onoruri academice, distincţie, şi faima. Nu sunt exact 46 de frunze din cele două ramuri, deoarece au existat 46 de state din Uniune atunci când FBI-ul a fost fondat în anul 1908. Semnificaţia de dungi rosii si albe paralele constă în culorile lor. Roşu înseamnă în mod tradiţional pentru curaj, curajul, puterea, în timp ce alb transmite curăţenia, lumina, adevărul, şi pace. Ca şi în steagul american, barele roşii depăşesc albe de unul. Motto-ul, "Fidelitate, Curaj, Integritate", descrie succint vigoare motivarea spatele bărbaţilor şi femeilor din FBI (vezi mai jos). Marginea teşită atins punctul culminant, care circumscrie sigiliul simbolizează provocărilor grave cu care se confruntă FBI şi robusteţea organizaţiei. Culoarea de aur în sigiliu transmite valoarea sa totală.
Acesta a ajuns în atenţia FBI care "Avertismente utilizării echitabile", însoţită de o imagine a sigiliului FBI (sau insigne similare) au fost postate pe diferite site-uri, oferind aspectul pe care FBI-ul a creat sau a autorizat aceste anunţuri pentru a consilia publice cu privire la doctrina utilizării corecte în legea dreptului de autor din SUA. FBI-ul recunoaşte că utilizarea corectă a materialelor de drepturi de autor, codificată în titlul 17, Codul Statelor Unite, secţiunea 107, nu constituie o încălcare. Aceste avertismente, cu toate acestea, nu sunt autorizate sau aprobate de către FBI. Utilizarea neautorizată a sigiliului FBI (sau imitaţii colorable) poate fi pedepsită în conformitate cu titlul 18 din Codul Statelor Unite, secţiunile 701, 709, sau de alte legi aplicabile. Mai multe informaţii despre legea dreptului de autor şi utilizarea corectă este disponibil de la Biblioteca Congresului, Oficiul pentru Drepturi de autor american, la www.copyright.gov .
Fidelitate, Curaj, Integritate, motto-ul FBI
Originile motto-ul FBI, poate fi urmarit la un comentariu scurt de către inspectorul WH Drane Lester, editor al revistei angajat, Investigator , în septembrie 1935:
"FBI" 
In trecut am un nume care se pretează la prescurtarea demnă Biroul Federal de Investigaţii, care devine destul de natural "FB I." În ultimii noastre poreclele, care sunt atât de publicul predispuse să ne dea, au fost multe şi variate. "Agenţi de justiţie", "Men DJ", "Barbatii de stat", sunt doar câteva dintre ele, cu Biroul în sine incorect denumit în continuare "Biroul Crime", "Biroul de identificare" şi mai târziu denumirea "Biroul de Prevenire a Criminalităţii.", Şi probabil cel care a devenit cea mai răspândită, este "G-Men", o abreviere pentru sine "Men Guvernului."
Dar, "FBI" este cel mai bun şi unul de la care am putea alege bine motto-ul nostru, pentru acele iniţialele reprezintă, de asemenea, cele trei lucruri pentru care Biroul şi reprezentanţii săi stau mereu: ". Fidelitate - curajul - de integritate"
Aveti aici si legea copyrightului, cititi sa stiti ce aveti de facut pe internet si cum sa nu incalcati legile, click aici:  LEGEA DREPTULUI DE AUTOR

Niciun comentariu: