Adrian Nastase s-a impuscat

Fostul premier Adrian Năstase s-a împuşcat aseară în locuinţa sa din strada Zambaccian cu un revolver modelul "Smith & Wesson", calibrul 9 mm. Incidentul s-a produs atunci când oamenii legii au venit să îl ridice, pentru a-şi executa pedeapsa de doi ani de închisoare din dosarul "Trofeul Calităţii".
Potrivit declaraţiilor, la sosirea poliţiştilor, fostul premier le-a cerut oamenilor legii să îi permită să îşi ia nişte cărţi din birou. Adrian Năstase a încercat să se împuşte în cap, cu un revolver, dar a fost oprit de un poliţist şi s-a împuşcat, din greşeală, în zona gâtului. Imediat după incident, la faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă, care l-au transportat de urgenţă la Spitalul de urgenţă Floreasca, din Capitală, unde a fost operat în această dimineaţă. Potrivit medicilor, starea sa este bună. Adrian Năstase ar putea fi externat în maxim două săptămâni.
 În jurul orei 23:00, doi reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au venit, miercuri seară, la reşedinţa lui Adrian Năastase din Strada Zambaccian, precizând la intrarea în imobil că acesta va fi dus, în primă instanţă, la medic, potrivit procedurilor. 
Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, a fost cel care a deschis uşa poliţiştilor ajunşi la reşedinţa fostului premier.
În jurul orei 23:30, o ambulanţă a ajuns, miercuri noapte, la locuinţa lui Adrian Năstase din strada Zambaccian. Echipajul medical intrând în grabă în garajul imobilului, unde anterior intrase şi maşina Poliţiei.
 În această dimineaţă Adrian Năstase a fost supus unei operaţii, care a durat în jur de o oră. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, a spus despre fostul premier că a fost norocos, pentru că nu i-au fost afectate structuri anatomice vitale. "Din fericire, nu au fost leziuni vitale. Nu va rămâne cu sechele, ci cu cicatrice", a mai spus Lascăr. Medicul a precizat că fostul premier va mai rămâne în spital aproximativ 14 zile.

Niciun comentariu: