George Michael, arestat din nou pentru deţinere de droguri


Starul muzicii pop George Michael a primit un avertisment din partea poliţiei după ce a fost arestat într-o toaletă publică din Londra pentru deţinere de droguri, au indicat autorităţile britanice sâmbătă seara.
"Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost arestat pe 19 septembrie sub suspiciunea de deţinere de droguri, în cartierul Hampstead Heath", a declarat un purtător de cuvânt din partea poliţiei londoneze.
Cântăreţul a fost dus la comisariat, unde a primit un avertisment pentru deţinere de droguri de clasele A şi C, potrivit poliţiei. Conform legilor britanice, printre drogurile din clasa A se numără crack-ul şi cocaina.
George Michael, în vârstă de 45 de ani, a recunoscut că a consumat droguri în trecut.
Michael apare regulat în tabloidele britanice. În iunie 2007, el a fost condamnat la 100 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru conducere sub influenţa unor substanţe care se eliberează doar pe reţetă. De asemenea, starului i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de doi ani. De altfel, în ultimii doi ani, cântăreţul a fost arestat de mai multe ori pentru că a fost surprins adormit la volan, din cauza drogurilor sau a alcoolului... mai mult

Niciun comentariu: