Bryan Adams a concertat la Zilele Bucureştiului


Bryan Adams, una dintre principalele vedete invitate să sărbătorească alături de bucureşteni a 549-a aniversare a Capitalei, a susţinut, sâmbătă seară, un concert în parcul Izvor, lângă Palatul Parlamentului, unde a reuşit să strângă circa 20.000 de spectatori.
Show-ul cântăreţului canadian a început la 21.40, însă punctualitatea a fost unul dintre puţinele puncte forte ale concertului. Încă de la primele acorduri, recitalul s-a făcut remarcat în primul rând prin sonorizarea foarte proastă, inginerii de sunet efectuând reglajele chiar în timpul primelor piese prezentate. De altfel, principala problemă, sesizată de mai toţi cei prezenţi, a fost volumul foarte slab, care nu permitea spectatorilor ce nu se aflau în imediata apropiere a boxelor amplasate lângă scenă să asculte concertul lui Bryan Adams la o calitate acceptabilă.
"Hello Bucharest. Numele meu este Bryan", a salutat artistul publicul, după primele două piese interpretate. "Mă puteţi auzi?", a întrebat el. Răspunsul nu a întârziat, spectatorii remarcându-se printr-un cor ce a strigat: "Nu!". Cântăreţul a adresat apoi şi alte cuvinte celor veniţi să-l asculte, printre care şi "România este fantastică", însă puţini au fost cei care înţeles exact ce anume rostea el.
Pe parcursul întregului show, care a durat o oră şi jumătate, sute de spectatori au "migrat" dintr-un loc în altul, orbecăind prin parcul neluminat, pentru a găsi un loc de unde să poată asculta mai bine concertul. "N-ar trebui să putem vorbi în şoaptă", a remarcat unul dintre cei prezenţi, comentând sunetul slab. "Nu cred că o să se mai întoarcă vreodată în România. Alţii ar fi plecat în primul moment. Ţi-am spus că sunetistul e o maimuţă", a tras concluziile un altul.

sursa: mediafax.ro

Niciun comentariu: