Casa Bunicilor - Camin de Batrani

Dacă ar exista o poţiune magică prin care să ne conservăm tinereţea, sau măcar maturitatea, cine n-ar lua-o ? Din pacate nu se poate. Cum spunea Grigore Moisil: "e rău că la bătraneţe dosarul medical e mai mare decat dosarul de cadre".

Nu este un azil de bătrâni este o CASA a BUNICILOR care asigură îngrijire personalizată adresată fiecarui rezident în parte, păstrând şi încurajând independenţa şi intimitatea fiecăruia, oferind ATMOSFERA DE ACASA. Este organizată ca o gospodarie traditională de dimensiune mai mare.

Aşezamântul Casa Bunicilor se adresează persoanelor de vârsta a treia care sunt singure sau care nu doresc sa-şi împovăreze copiii, celor care se află în imposibilitatea de a se ajuta singuri sau prin intermediul familiei, se adresează copiiilor, care, prinşi de munca lor, nu au timp sa le ofere părinţilor clipe de răsfăţ aşa cum si-ar dori.

Centrul de rezidenţă Casa Bunicilor este conceput în aşa fel încât să vină în ajutorul părinţilor şi bunicilor nostrii, fara de care noi nu am fi fost ceea ce suntem astăzi, cărora le datorăm totul, ei merită toată grija şi atenţia noastră, gândindu-ne că bătrâneţea nu şi-o doreşte nimeni însă toţi, cândva, ajungem să o experimentăm.


Niciun comentariu: