Malina Olinescu a murit

Mălina Olinescu a murit în această noapte. Din primele informaţii, cântăreaţa s-ar fi aruncat de la etajul al şaselea al unui imobil. Cunoscuţii ei spun că artista a ameninţat de nenumărate ori că îşi va pune capăt zilelor. Specialiştii IML au preluat trupul neînsufleţit pentru autopsie.

După moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole, o nouă dramă zguduie muzica românească. Mălina Olinescu s-ar fi sinucis în această noapte. Avea doar 37 de ani.
"E cântăreaţa Mălina, nu o ştiţi? E fata Doinei Spataru", a întâmpinat un vecin echipajul SMURD, care a încercat o jumătate de oră să o resusciteze. "A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţă că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasă pe deplin", a declarat Călin Geambaşu, un apropiat al artistei.
Mălina Olinescu s-a născut pe 29 ianuarie 1974, la Bucuresti, și a absolvit liceul de filologie Iulia Hasdeu. Provenind dintr-o famile de artisti (mama, cântăreață consacrată, iar tatăl actor), Mălina iubeste muzica și începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul școlii gimnaziale.

Începând cu anul 1993, după terminarea liceului, Mălina cântă în programele unor cluburi din București.

În 1995 participă la festivalul de muzică usoară Aurelian Andreescu, secțiunea interpretare unde câstigă premiul I.

În anul 1996, Mălina are șansa să facă parte dintr-o echipă de cântăreti talentati numită "Școala Vedetelor", într-un show de televiziune foarte apreciat și urmărit, împreună cu care solista a realizat și numeroase concerte în întreaga țară. Această perioadă a însemnat pentru Mălina rampa de lansare în lumea muzicală și șansa ei de a câștiga un public din toate categoriile de vârstă.

În 1996, participă la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, unde obține premiul III la secțiunea "Interpretare".

În 1997, în cadrul aceluiasi festival, obtine, împreună cu compozitorul Adrian Romcescu, premiul I la sectiunea "Șlagăre", cu melodia "Mi-e dor de tine". De altfel, anul 1997 este un an plin de succese pentru Mălina, în care câstigă și premiul I la sectiunea "Interpretare" a prestigiosului festival "Cerbul de Aur".

În 1998, împreună cu acelasi compozitor, Adrian Romcescu, câstigă Selectia Natională Eurovision si reprezintă România la Birmingham, Anglia, cu melodia "Eu cred". Tot în acelasi an câstigă premiul III, împreună cu colegul ei si compozitorul Adrian Despot, la sectiunea "Creatie" a Festivalului Mamaia cu piesa "Pot să zbor".În 2000 alături de Petre Magdin moderează emisiunea "Întâlnirea de la miezul noptii", TVR.

Având o fire modestă, dar deschisă si prietenoasă, Mălina lasă muzica si aparitiile sale să vorbească cel mai bine pentru ea. Publicul său o primeste cu multă căldură si dragoste de fiecare dată, lucru care o determină să îsi pregătească cu grijă fiecare etapă a carierei sale, chiar dacă a mai întâmpinat dificultăți de-a lungul timpului. Se bucură de prietenii apropiati si de locurile frumoase în care are ocazia să călătorească în timpul său liber.

Traieste magia sarbatorilor de iarna cu Stefan Banica 10 ani/ Live la Sala Palatului, acum pe DVD

Concertele de Craciun, sustinute de Stefan Banica incepand cu anul 2002 la Sala Palatului, au devenit o adevarata traditie, implinind anul acesta 10 ani de existenta neintrerupta. Acum, la un deceniu de la primul spectacol, artistul lanseaza DVD-ul aniversar Stefan Banica 10 ani/ Live la Sala Palatului, un proiect special distribuit de Pro Video din 2 decembrie in toate magazinele de specialitate.
 "Am incercat prin acest DVD sa surprindem o parte din atmosfera creata la concertele de Craciun de-a lungul anilor, sa fie un cadou pentru publicul meu la aniversarea celor 10 ani de existenta. Din 2002 si pana astazi, in fiecare an, mi-am dorit sa crestem, sa evoluam, sa oferim spectatorilor tot ce e mai bun si sper ca am reusit. In schimb, sunt sigur ca am ramas in suflet cu aceeasi bucurie de a canta si de a ma intalni cu oamenii in sala de spectacol, de atunci si pana acum.", declara Stefan Banica.

Artistul ne ofera 20 de melodii pline de emotie, energie si caldura, alese din concertele sale traditionale de Craciun si cuprinse intr-o selectie speciala pe DVD-ul Stefan Banica 10 ani/ Live la Sala Palatului, plus un bonus care contine: Making of Concerte de Craciun Stefan Banica, videoclip "Super-love".

Pe langa melodii clasice de Craciun - "Merry Christmas Everyone", "Silver bells", "Mos Craciun cu plete dalbe" - , cantece de iarna binecunoscute lansate de Stefan Banica, cum ar fi "Doar o data-i Craciunul", "Ho, Ho, Ho", "Doar un Craciun cu tine", pe materialul aniversar apar si hituri indragite si asteptate de public: "Am s-o astept mereu", "S-o facem lata", "Cantec pentru Violeta", "Toata lumea danseaza" sau "Veta".

Un produs exceptional care nu trebuie sa lipseasca de sarbatori din casa niciunui roman, DVD-ul Stefan Banica 10 ani/Live la Sala Palatului poate fi achizitionat incepand cu 2 decembrie din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, la un pret recomandat de 29.90 RON.

Concertele de Craciun marca Stefan Banica vor avea loc zilnic in perioada 14 - 18 decembrie la Sala Palatului, ora 19:30, de unde veti putea achizitiona si DVD-ul aniversar Stefan Banica 10 ani/Live la Sala Palatului.